Follow by Email

Isnin, 31 Mei 2010

MY TALENT!

yuhuuuuuu!... salam semua yg telah menyinggah mahu pun baru singgah..ataupun terrrrrsinggah ke blog aku ni....
korang baca tajuk jer dh mcm poyokn aku? haa??? poyo eh?? apa dier? gedikss? ermm ALHAMDULILLAH ler..yg aku blh katakn..minggu depan da start cuti sekolah..ni yg aku nk citer ni...
aduhaiii...sebenarnyer aku dh lama tgglkn benda ni..tp sejak kebelakangan ni ramai jugak ler kwn2 suruh aku mula kn balik...kata dorg syg aku ada bakat...blh buat duit....itu kata dorang..kata aku pulak,haishhh byk dh org buat cmni...xder sapa nk gunakn perkhidmatan aku ler..(ni la dier ckp2 org yg malas :P)
eleh..korang mesti leh teka nyer..apa lgkan...da terang2 aku letak kt profile aku,yg aku suka ''kecantikkan''..
sure ler korang tau talent aku makeup kn..(uwekkkss perasan nyer aku)
insyaallah..akan ku asah semula bakat yg telah lama ku tinggalkan...segala berus dan makeup aku berhabuk dalam stor tu...jawapannyer kena buang dlm tong ler..nk mula balik kenala melaburkan....hurmm....nk melabur plk bknnyer sikit...customer skrg sumer dh high mantainance,,setakat makeup kt farmasi2 ni dorg tak main..paling nk kena ada pun ,M.A.C...insyaallah lah aku akan mulakn blk...skrg pun dh blh contact..klu sesiapa nk merasa aku conteng muka dorg...contact ler aku...jgn risau..rege aku berpatutan ler..asalkn lepas duit minyak tol dah kira jalan..........layan...ada rezeki jgn tolak...ku terima dgn penuh rasa kesyukuran...ha ni no aku 0123169674..SMS jer dulu k...klu betul dh confirm aku sendiri yg akan call..itu pun klu korang percaya dgn bakat aku ler...insyaallah rezeki dtg dr ALLAH..aku cuma mengusahakan lagi bakat yg telah dianugerahkan padaku...

Tiada ulasan: